en-USnl-NLde-DEfr-FRes-ES
Fruit Attraction

Fruit Attraction

De beurs Fruit Attraction in Madrid is een internationale ontmoetingplaats binnen de fruit en groente sector. Van 8 t/m 10 oktober 2024 presenteert Beekenkamp Verpakkingen op deze vakbeurs diverse verpakkingsoplossingen zoals transportbakken en –kratten, oogstkratten voor de interne en externe logistiek. Teeltpotten, aardbeitrays en substraatbakken voor de teelt en opkweek van zachtfruit.


  Read more
martes08octubre
EuroTier

EuroTier

EuroTier is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor professionele veehouderij. Dit innovatieplatform van de wereldwijde veehouderijsector biedt een overzicht van innovaties en vastgestelde normen. Het biedt antwoorden en oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen.

Omdat de insectenteelt steeds meer in opkomst is, zal Beekenkamp Verpakking uiteraard op deze beurs te vinden zijn om u alles te vertellen over onze insectenkweekbakken. Loopt u vooral even lang om onze producten te bekijken en een gepaste oplossing te vinden voor uw (toekomstige) insectenteelt.


  Read more
martes12noviembre
ExpoSe

ExpoSe

Bezoek onze stand tijdens de expoSE op 20 en 21 november en laat u inspireren door onze innovaties in substraatbakken, trays en potten.


  Read more
miércoles20noviembre