en-USnl-NLde-DEfr-FRes-ES
Delphy ISFC Field Day

Delphy ISFC Field Day

Ook dit jaar is Beekenkamp Verpakkingen weer aanwezig op het Delphy ISFC Summer Event. Het Delphy ISFC Summer Event wordt op unieke wijze georganiseerd! Letterlijk midden in de zachtfruitteelt en onderzoeksprojecten. Hierdoor ontstaat er een sterke verbinding tussen kennisontwikkeling en kennisdistributie. In een praktische setting vindt, verbonden met de internationale zachtfruitsector, een kennisevenement plaats over de verschillende zachtfruitgewassen: aardbei, framboos, braam en blauwe bes.

 

jueves06junio
Insects to feed the world

Insects to feed the world

De Insects to Feed the World (IFW) conferentie is de belangrijkste conferentie voor de Insecten als Feed en Food sector en uiteraard kan Beekenkamp Verpakkingen hier niet ontbreken. IFW 2024 vindt plaats van 19 juni tot 22 juni in Singapore en markeert daarmee de vijfde editie. Dit internationale evenement brengt onderzoekers en professionals uit de industrie van over de hele wereld samen om ideeën en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van insecten voor diervoeder en voedsel uit te wisselen. De conferentie omvat een geïntegreerde tentoonstelling, drie dagen met parallelle sessies, evenals netwerkevenementen en mogelijkheden om de onderzoeksfaciliteiten van wereldklasse in Singapore te verkennen.

 

miércoles19junio
EuroTier

EuroTier

EuroTier is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor professionele veehouderij. Dit innovatieplatform van de wereldwijde veehouderijsector biedt een overzicht van innovaties en vastgestelde normen. Het biedt antwoorden en oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen.

Omdat de insectenteelt steeds meer in opkomst is, zal Beekenkamp Verpakking uiteraard op deze beurs te vinden zijn om u alles te vertellen over onze insectenkweekbakken. Loopt u vooral even lang om onze producten te bekijken en een gepaste oplossing te vinden voor uw (toekomstige) insectenteelt.

12 tot 15 november 2024 in Hannover, Duitsland

 

 

 

 

martes12noviembre
ExpoSe

ExpoSe

Bezoek onze stand tijdens de expoSE op 20 en 21 november en laat u inspireren door onze innovaties in substraatbakken, trays en potten.

miércoles20noviembre
Fruit Attraction

Fruit Attraction

De beurs Fruit Attraction in Madrid is een internationale ontmoetingplaats binnen de fruit en groente sector. Van 8 t/m 10 oktober 2024 presenteert Beekenkamp Verpakkingen op deze vakbeurs diverse verpakkingsoplossingen zoals transportbakken en –kratten, oogstkratten voor de interne en externe logistiek. Teeltpotten, aardbeitrays en substraatbakken voor de teelt en opkweek van zachtfruit.

martes08octubre
Fruit Focus

Fruit Focus

Besuchen Sie die England Fruit Fair am 10. Juli 2024 und lassen Sie sich von unseren Innovationen bei Substratbehältern, Erdbeerschalen und Töpfen inspirieren. Auf dieser Messe (von 9:00 - 17:00 Uhr) präsentieren wir unser komplettes Sortiment an Kunststoffprodukten für den Beerenfruchtanbau und für den Pflanzenanbau.

miércoles10julio