en-USnl-NLde-DEfr-FRes-ES

Over ons

Het is inmiddels al weer 40 jaar geleden dat Beekenkamp Verpakkingen is ontstaan. Om aan alle klantenvragen te voldoen, besloot Beekenkamp zelf Verpakkingen op maat te ontwikkelen. Dit groeide al snel uit van kweekplantenbakken naar trays, bollenbakken en andere verpakkingen voor de opkweek van planten en het transport van diverse producten. Zoals bijvoorbeeld de bekende Be-Lily exportbak voor leliebloembollen, en de inmiddels iconische gele komkommerplukbak.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de markt op het gebied van plastic verpakkingen voor de agrarische sector.  Met 75 actieve Matrijzen en 250 producten in huis, zijn onze bakken en trays overal terug te vinden. Wekelijks gaan er tientallen vrachten en containers de wereld rond van de productie locaties in België en Nederland. Van ons eigen Westland, tot Canada of Japan.  

Of het nu gaat om onze eigen BKX Tray bij Beekenkamp Plants, of het betreden van een nieuwe markt met de ontwikkeling van een volledige lijn insecten kweekbakken. Beekenkamp Verpakkingen heeft door de jaren laten zien dat het blijft groeien, meedenken en innoveren. En wij kijken er naar uit om dit nog jaren te mogen doen.