en-USnl-NLde-DEfr-FRes-ES
Kweekplaat 50 x 30 cm. geschikt voor Deense kar

Kweekplaat 50 x 30 cm. geschikt voor Deense kar

Beekenkamp Verpakkingen B.V. komt wederom met een noviteit op de markt. Voor het transport van jonge groente planten van opkweker naar productiekweker was er tot nu toe alleen de kweekplantenbak en de kweekplaat 60×40 cm. Beide oplossingen zijn prima geschikt wanneer je met de juiste karren werkt. Zeker in piekperioden wordt er ook veel gebruik gemaakt van de zogenaamde Deense karren. Tot nu toe was er nog geen passende kweekplaat voor dit type kar, met als gevolg inefficiënt transport, onnodig hogere kosten en grote kans op productschade tijdens transport. Los laden op de kar is vanwege toenemende strenge hygiëne eisen steeds meer ongewenst.


Lees verder
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen Schrijf je in
Be creative

Be creative

Val op! Kies uw eigen kleur en bedrukking.

- Bedrukking mogelijk in kleur of reliëfbedrukking
- Ruime keuze uit meer dan 24 productiekleuren
Be innovative

Be innovative

Verras de markt met uw unieke spuitgiet verpakking! Eigen idee? Uw idee is onze uitdaging. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd.
Be new

Be new

Concepten die compleet nieuw zijn tot in productie proces aan toe. Zoals deze bassinbol. Bassinbollen worden normaal gezien via blowmold of ultrasoon lassen hol gemaakt. Bij dit innovatieve proces komen de holle ballen direct uit de spuitgietmachine. Dit moet een stabiel productieproces maar ook eindproduct creëren. Dit wordt gedaan door een tweede injectieproces tijdens de cyclus na repositionering. Het proces is theoretisch kloppend en bij interesse gaan wij de uitdaging aan om het ook in de praktijk zo te produceren. Want op dit ogenblik is dit alleen nog maar op papier bestaand idee.

Bassinbollen houden het zonlicht bij het water in het bassin weg waardoor de waterkwaliteit beter blijft en ook de verdamping van water zou worden geremd wat in deze hete droge zomers een positieve functionaliteit is

Publicatiedatum: 21-2-2024