en-USnl-NLde-DEfr-FRes-ES

Meer aardbeienplanten per m2 met nieuwe 18-gaats tray

Meer aardbeienplanten per m2 met nieuwe 18-gaats tray

Meer aardbeienplanten per m2 met nieuwe 18-gaats tray
Beekenkamp heeft een nieuwe 18-gaats opkweektray voor de aardbeien plantenkweker ontwikkeld. Naast het succes van onze bestaande 18-gaats aardbeientray Type 7313 en 7314 introduceren wij  een vernieuwde uitvoering die smaller uitgevoerd is en bovendien in 3 verschillende hoogtes leverbaar is.

12% meer plantproductie op hetzelfde oppervlak
Met deze smallere aardbeitray (175 mm) kunnen er meer aardbeienplanten op een vierkante meter opgekweekt worden. Dit bespaart direct kosten door betere benutting van ruimte en levert 12% meer plantproductie op dan de bestaande tray.

Homogene aardbeiplanten door gelijke cup afstand op trayveld
De cup afstanden zijn ook geoptimaliseerd bij deze nieuwe 18-gaats tray. Bij een vol trayveld hebben de planten gemeten vanaf elk punt van de (plant)cup een gelijke afstand van 105 mm. Dit resulteert in een meer homogene plant.

In 3 verschillende poothoogtes te bestellen
De aardbeientray 18-gaats smal is met 3 poothoogten te bestellen; 25 mm, 45 mm of 65 mm afstand vanaf de (plant)cup tot aan de grond. Hiermee kan elke plantenkweker de juiste hoogte realiseren voor zijn of haar aardbeienplanten. De extra hoogte geeft veel voordelen. Trayvelden zijn niet altijd even vlak en met deze verhoogde 18-gaats tray kunnen de plantwortels van de aardbeienplanten de grond niet raken. Ook is het beter voor de hygiëne en kwaliteit als de wortels verder verwijderd zijn van de grond zodat opspattend water de wortels niet kunnen bereiken.

Specificaties 18-gaats aardbeitray,  type 7318
Deze aardbeientray wordt geproduceerd van hoogwaardig PP materiaal, zijn stoombaar, en jarenlang te gebruiken.

  • Afmeting tray: 940 x 175 x 115 mm / 135 mm / 155 mm
  • Nest- en draaistapelbaar
  • Cupinhoud: 230cc
  • Cupafstand: 105 mm
  • Plantdichtheid: 109 planten per m2
  • 3 opties in poothoogte vanaf de plantcup gemeten: 25 mm / 45 mm / 65 mm
  • 390 stuks per pallet

Vraag direct een offerte aan in onze offerte shop voor de Aardbeientray 18-gaats hoog . 

Heeft u vragen of wilt u een monster ontvangen, ga dan naar het contactformulier

 

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen Schrijf je in
Be creative

Be creative

Val op! Kies uw eigen kleur en bedrukking.

- Bedrukking mogelijk in kleur of reliëfbedrukking
- Ruime keuze uit meer dan 24 productiekleuren
Be innovative

Be innovative

Verras de markt met uw unieke spuitgiet verpakking! Eigen idee? Uw idee is onze uitdaging. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd.
Be new

Be new

Concepten die compleet nieuw zijn tot in productie proces aan toe. Zoals deze bassinbol. Bassinbollen worden normaal gezien via blowmold of ultrasoon lassen hol gemaakt. Bij dit innovatieve proces komen de holle ballen direct uit de spuitgietmachine. Dit moet een stabiel productieproces maar ook eindproduct creëren. Dit wordt gedaan door een tweede injectieproces tijdens de cyclus na repositionering. Het proces is theoretisch kloppend en bij interesse gaan wij de uitdaging aan om het ook in de praktijk zo te produceren. Want op dit ogenblik is dit alleen nog maar op papier bestaand idee.

Bassinbollen houden het zonlicht bij het water in het bassin weg waardoor de waterkwaliteit beter blijft en ook de verdamping van water zou worden geremd wat in deze hete droge zomers een positieve functionaliteit is

Publicatiedatum: 21-2-2024