en-USnl-NLde-DEfr-FRes-ES

Nieuwe transportbak met gladde bodem voor elk logistiek systeem

Nieuwe transportbak met gladde bodem voor elk logistiek systeem

Een logistiek systeem met transportband, rollenbaan of kettingbaan ondervindt minder problemen met transportbakken met een gladde bodem. Daarom breidt Beekenkamp Verpakkingen het assortiment uit met lage en medium transportbakken met een gladde en geribbelde bodem. Zonder de stapelrand onder beide varianten gaat het stapelen soepeler met als resultaat veel minder storingen, stilstand en breuk.

Uniek gewicht conform europool

Met deze nieuwe transportbak kan elk systeem wat werkt met poolfust zonder zorgen overstappen naar de Beekenkamp transportbak. Deze nieuwe lijn bakken hebben een gelijk tarra gewicht aan het poolfust, zodat u ook nu met eigen fust kan werken met uw bestaande machines. 

Geen stapelrand

De vier nieuwe varianten zijn voorzien van een gladde of geribbelde bodem, waarbij de stapelrand is weggehaald. Hiermee glijdt de transportbak sneller over geautomatiseerde transportbanden, rollenbanen en kettingbanen. De bakken zijn leverbaar als lage of medium variant. Daarbij zijn deze bakken nog steeds interstapelbaar met de bestaande transportbakken typen 8256/2, 8256/3, 8256/4. 

Kies een eigen kleur transportbak voor versproducten

De nieuwe transportbakken zijn gemaakt van HDPE materiaal en zijn in elke kleur te maken. Ook uw logo drukken wij op de lange zijde van deze bakken. Deze bakken zijn standaard voedselveilig en goed bruikbaar voor de opslag, verwerking en transport van versproducten zoals tomaten, paprika’s en andere groenten.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen Schrijf je in
Be creative

Be creative

Val op! Kies uw eigen kleur en bedrukking.

- Bedrukking mogelijk in kleur of reliëfbedrukking
- Ruime keuze uit meer dan 24 productiekleuren
Be innovative

Be innovative

Verras de markt met uw unieke spuitgiet verpakking! Eigen idee? Uw idee is onze uitdaging. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd.
Be new

Be new

Concepten die compleet nieuw zijn tot in productie proces aan toe. Zoals deze bassinbol. Bassinbollen worden normaal gezien via blowmold of ultrasoon lassen hol gemaakt. Bij dit innovatieve proces komen de holle ballen direct uit de spuitgietmachine. Dit moet een stabiel productieproces maar ook eindproduct creëren. Dit wordt gedaan door een tweede injectieproces tijdens de cyclus na repositionering. Het proces is theoretisch kloppend en bij interesse gaan wij de uitdaging aan om het ook in de praktijk zo te produceren. Want op dit ogenblik is dit alleen nog maar op papier bestaand idee.

Bassinbollen houden het zonlicht bij het water in het bassin weg waardoor de waterkwaliteit beter blijft en ook de verdamping van water zou worden geremd wat in deze hete droge zomers een positieve functionaliteit is

Publicatiedatum: 21-2-2024